Campingliv & natur, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det bjuder jag på!

God förmiddag du fina.

Oh what a wonderful day. Visserligen är det soldis men varmt och skönt och de som vet säger att det ska bli upp mot 31 grader idag. Ja jisses vad varmt. Det blir nog till att gå ner till stranden när Jörgen kört till jobb och plugga där idag igen. Det var supermysigt att sitta där och läsa. När jag blev för varm lade jag ihop allting och gick ner och doppade mig. Jättemysigt. För denna eminenta onsdag har jag faktiskt inte någonting planerat efter Jörgen kört till jobb. Jag gör precis vad jag vill och känner för. Stranden låter som ett lockande alternativ.

Jag vet inte vad som hänt…om det är värmen eller vad men vi sover längre på morgnarna denna veckan när Jörgen jobbar sent. Det brukar vi normalt sett inte göra även om han jobbar kväll. Nåja, inte för att det gör så mycket, det behövs ju om det nu är så det blir.

Igår när jag var på stranden så pluggade jag som jag skrivit, men jag gjorde även ett kort pass yinyoga. Det var superskönt. Meditation blev det också. Underbar miljö att ta en stund för mig själv. Visst där var en hel del människor kring mig men inte överfullt och jag blockerar ut dessa ljud när jag mediterar. Vill folk titta och tänka att jag inte är klok…så varsågod. Det bjuder jag på. Jag gör som jag vill så ska de få göra som de vill.

Idag fyller allas vår Kronprinsessan Victoria år. Grattis säger jag!

Ha det gott  /Lene