Campingliv & natur, Tankar

Jag gör det bästa av det!

Godmorgon världen!

Igår var väl en helt fantastisk dag så säg. Så varmt det var. Jag skattar min lyckliga stjärna att vi har så pass nära till vattnet. I huset har vi ju pool men här har vi havet. Det var superskönt i vattnet igår. Jörgen och jag gick ner och tog ett dopp innan han körde till jobb och när han kört gick jag ner själv och satte mig. Jag pluggade lite (läste i min faktabok) och solade. Och naturligtvis badade jag. Två gånger till så totalt tre dopp blev det under gårdagen. Underbart!

Men idag är en annan dag och jag börjar även denna dag med lite lugn och ro och en kopp kaffe eller två. Solen skiner i detta nu (det gjorde den inte direkt när jag gick upp) och himlen är blå. Det blir nog varmt idag också och vad jag sett ska det “endast” bli upp mot 26 grader idag. Love it!

Som jag berättat tidigare så mår min kropp i fibromyalgin så mycket bättre när det är varmt, men det kan man ju inte ha året runt om man inte åker utomlands under hela den kalla perioden. Det kan vi dock inte göra eftersom Jörgen jobbar. Synd men så är livet. Plus att jag älskar ju även de andra tre årstiderna som detta vackra land bjuder på. Dock mår inte kroppen så bra under de svalare årstiderna. Men det är sådant jag får leva med och jag har accepterat det för länge sedan. Så är livet och jag bor i det land jag gör. Då gör jag det bästa av det.

Ha det gott  /Lene