Campingliv & natur, Tankar

Hade jag verkligen ändrat min situation?!

Godmorgon, godmorgon. Det är fredag morgon (eller förmiddag) och jag sitter och sippar på mitt morgonkaffe. Jag. tittar ut genom förtältsfönstret och ser hur folk packar ihop lite här och var för att köra vidare. Holländare, Belgare, Tyskar, Norrmän…det är många nationer som campar här. Mycket trevligt.

Igår kväll slutade Jörgen tidigare så han var hemma vid 22.30. Sista arbetsdagen för denna veckan. Idag är han ledig. När han kom hem satte vi oss ute vid vindskyddet och drack något gott. Sedan gick vi en runda på campingen. Det var en fantastisk kväll. Kav lugnt och varmt och skönt. Och vilken himmel. Helt underbart.

Det ska bli varmt idag också och tanken är att vi först ska köra några ärenden, sedan ska vi ut till huset och hjälpa Ellinore med att rensa avlopp i köket. De har aldrig gjort det i köket och behöver hjälp med att visa hur man gör. Därefter klarar de sig själv. När vi (eller jag får väl säga Jörgen) så kommer vi nog bada i poolen. Så det blir till att ta med badkläder.

Jag har funderat på en sak… Tänk om…du vore miljonär. Vad hade du då gjort? Hade du förändrat din situation som den är idag?

Jag är lite fundersam på om jag verkligen hade velat ändra min situation. Jo vissa saker hade jag ändrat. Beroende på hur många miljoner jag haft. Men jag hade donerat en del till vissa välgörande ändamål. Jag hade gjort oss skuldfria och jag hade donerat till mina föräldrar, mina barn och min syster så de fått lite hjälp. Och sedan hade jag nog investerat. Men jag hade nog inte som det känns idag velat ändra min situation med boende. Jag trivs på tok för bra med detta.

Ha det gott /Lene