Campingliv & natur, Tankar

Är det inte underbart så säg!

Vilken morgon vi vaknar till. Det är varmt och skönt och solen skiner så mycket den kan. Idag blir det varmt. Idag också. Det blir med all säkerhet bad flertalet gånger under dagen. Tror du inte det?

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe tillsammans med mannen i mitt liv och har det oförskämt bra. Idag har vi bestämt att vi inte ska göra något speciellt. Vi ska bara lata oss och ha det bra. Vara ute i solen, sitta och mysa i skuggan, dricka något gott och gå ner och doppa oss mellan varven. Så kommer nog vår dag att se ut. Är det inte underbart så säg! Hur ser din dag ut?

Ibland blir det lite rörigt i förtältet. Allra helst när vi tvättat och det inte torkat helt, så vi måste hänga upp det. Igår när Jörgen hjälpte Ellinore med avloppet så passade jag på att tvätta en maskin tvätt. Och den fick vi ta med oss hem fuktig, direkt från tvättmaskinen. Vi hängde upp det när vi kom hem men på kvällen hade inte allt torkat helt så vi fick hänga upp det i förtältet. Då ser det ut så här.

Men det åker snart in i skåpen för det är torrt. Det var bara min ärmlösa klänning som inte torkat helt. Den är i sweatshirt-aktigt material så den tar lite längre tid att torka. Men den åkte ut igen, så den får torka under dagen. Det har varit ganska kvavt så det är nog därför allt inte torkat. Nåja, nog om vår tvätt nu.

Min man har övergett mig här i förtältet (jag sitter alltid i förtältet och bloggar) och satt sig där ute istället. Så jag tror jag ska joina honom nu. Jag hoppas du får en fantastisk lördag. Det ska jag ha.

Ha det gott  /Lene