Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inte så mycket att be för!

 

Glad som en speleman

Söndag morgon och solen skiner men oj vad det blåser. Jag kan inte påstå att det är direkt kallt  men det blåser en hel del.

Igår hade vi en fantastisk dag. Jocke, en arbetskamrat och vän till Jörgen kom och hälsade på. Han kom tidig eftermiddag och stannade över middag och lite senare på kvällen. Det var en supermysig dag. Jag kan inte säga att jag umgicks så värst mycket med dem men en del. Jag lät dem prata och umgås.

Jag gick bland annat ner till stranden och solade och badade. Det blev tre dopp i havet. Badvakterna sade det var ca 22,5 grader i vattnet. Riktigt härligt. Jag fick till och med en stund att plugga. Jag fick läst klart alla kapitel som gäller för modul 4 så nästa vecka ska jag göra testerna och sedan är det dags för det sista provet och uppdragen. Spännande!

När Jocke kom hit på cykel hade han rosor med sig. Jättefina rosor. Han hade även bigarråer och en otroligt god vattenmelon med sig. Han är för snäll.

Middagen blev färsk tortellini med basilika och parmesan i. En sås på bacon, sugarsnaps, paprika, parmesan och creme fraiche. En klick med pesto ovanpå, riven parmesan och ett blad av vår egenodlade basilika (fanns även i såsen). Salladen blev frukt…honungsmelon, bitar av Jockes vattenmelon och nektarin med flingsalt och strimlad fetaost ovanpå. Så himla gott.

Idag har vi bestämt att vi bara ska ta det riktigt lugnt. Jag har varit och tömt toa tanken, men det är ett måste så det är inte så mycket att be för. Men i övrigt ska vi bara som vissa säger, löga (läs lata) oss.

Ha det gott  /Lene

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan