Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

En sak i taget!

Himmel en måndag morgon kl 5.30

För det är mååååndag morgon som Tore Skogman sjöng.

Ja det är måndag morgon och en ny vecka har startat. Så spännande. Denna veckan har jag nog mest plugg inbokat tror jag. Jag ska iväg ett ärende idag och fixa mina ögonbryn men annars är det inte annat än pluggande. Nu ska jag bli klar med kursen. Jajamensan. Plugga, plugga, plugga.

Bilden ovan ser du så som himlen såg ut klockan 5.30 imorse. Och nu är klockan “bara” 6.30. Ja jag vet, jag är uppe tidigt. Men Jörgen jobbar förmiddag denna veckan och måndagen brukar jag inte kunna somna om. Vi vaknade båda vid 04 imorse och kunde inte sova så vi gick upp och gjorde lite morgonbestyr och sedan drack vi kaffe tillsammans. Det var riktigt mysigt. Men jag kommer vara aptrött under dagen. Nåja, det reder sig nog. Jag får väl vila om det behövs. Jag tycker dock det är mysigt att vara uppe så tidigt. Jag har varit och duschat, plockat undan och nu sitter jag och bloggar och dricker min andra kopp kaffe. En mysig, lugn morgon. Precis som det ska vara. Jag tror dock inte det blir något bad idag. Känns inte så. Men man vet aldrig.

Ett litet Mindfulness råd kommer här:

En sak i taget

Fundera över ditt förhållande till din “att göra lista” om du har någon.
Är tankarna på det du gör eller på det som är ogjort.
Träna på att vara i den aktivitet du just nu gör, och inte oroa dig för det som kommer sedan.

Det är väl ett bra råd?!

Ha det gott  /Lene