Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Var och en gör som de vill!

Godmorgon underbara värld!

Solen skiner och det är 19 grader i skuggan just nu. En fantastisk onsdag med andra ord.

Jag tog en rejäl sovmorgon denna morgon. Jag vaknade vid 7 med huvudvärk och tänkte jag skulle försöka bli av med den genom att vila lite till, men det lyckades tyvärr inte. Nåja, jag får ta det lugnt idag.

Jag ska fortsätta plugga är tanken och jag ska fixa räkningar. Ingen rolig syssla men det måste göras det med.  Annars har jag inte mycket planerat och jag tänker låta det vara så.

Har du semester? Vad gör du/ni på semestern i år? Vi har haft två veckor kring midsommar och ska ha två veckor till i mitten/slutet av augusti. Vi har inte bestämt någonting vi ska göra mer än att det förmodligen blir en tur till Ullared och även till mina föräldrar och äldsta dotter för att hälsa på. Detta “mellanår” som jag kallar det. När det så smått börjar öppna upp sig efter den enorma dusten med pandemin, men den är ändå inte över så väntar nog i varje fall vi ett år till innan vi åker någonstans längre. Sommaren 2022 blir förhoppningsvis “bättre” om man tänker på pandemin. För min tanke är att även om många har vaccinerat sig och många har vaccinerat sig två gånger så kvittar det vad du säger, för pandemin är fortfarande kvar. Och då inte bara i Sverige utan i hela världen. Då är jag restriktiv. Och restriktioner finns fortfarande kvar. Det ska man ha i åtanke, om du frågar mig. Dock är det ett fritt land och var och en får göra som de vill. Jag inkluderat. Det är ett fantastiskt och vackert land vi lever i.

Ha det gott  /Lene

Lämna ett svar

Till startsidan