Campingliv & natur, Tankar

Invigning!

Torsdag morgon och veckan närmar sig sitt slut. Eller hur låter detta…. helgen närmar sig sin början. WWWWIIIII säger jag bara. Helgen närmar sig. Det är väl underbart så säg?!

Jag undrar sade en flundra… om gäddan är en fisk. En fras min pappa alltid brukade säga när jag var liten och han tänkte högt på saker och ting. Eller letade efter något. Fler sådana fraser, det finns i tusental. Men var fick jag nu detta ifrån? Ja det kan man undra.

Jag är uppe tidigt idag. Jag kunde inte somna om efter Jörgen kört till jobb så det var lika bra att gå upp. Göra min yoga innan jag går upp ur sängen, ta på mig, ta mina tabletter och sätta igång kaffe. Nu sitter jag här och njuter i förtältet med en kopp morgonkaffe. Det är alldeles stilla och tyst på campingen, bara fåglarna kvittrar och jag tycker det är så enormt mysigt. Det är det bästa som finns att lyssna på lugnet. Kan man det? Lyssna på lugnet. Ja visst kan man det. Det är bara att sitta stilla och lugnt och lyssna. På alla ljud som finns, eller inte finns. På hur allt är lugnt och stilla…och tyst. Många som sover i sina husvagnar, husbilar, tält. Men om man har semester, vad ska man då uppe klockan 6 på morgonen att göra, när man kan sova? Bra fråga. Jag vet inte.

Tanken är att jag ska köra och handla mat idag. Jag måste inhandla inför helgen för imorgon kommer bästa Eva och Rickard hit. Det ska bli så enormt kul att träffa dem. Även om vi träffade dem på Axels student så känns det ändå som det är superlänge sedan. Det är länge sedan vi träffade dem, på tu man hand, bara vi fyra.

Jag måste bara berätta något jag inte berättat än. Härom dagen invigde jag min nya fina hjälm. Jag tog en tur på en Vässla bike. Jag hyrde den på campingen där de har ett antal till uthyrning. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig en sådan bike. Känslan var härlig när jag väl fått kläm på det hela. Att köra längs havet i 15 km/h och hinna se allting, vinden som susar förbi mitt ansikte och solen som sken. Jag hade ingen brådska alls. Det var helt underbart! En liten bild här nedan på hur en Vässla bike som jag hyrde, ser ut om du inte visste.

Ha det gott  /Lene

Bild lånad från Google