Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag har bestämt mig!

En riktigt god och härlig fredag förmiddag önskar jag dig. För visst är det fantastiskt att det är fredag?! Love it

Idag har jag att göra. Bästa Eva och Rickard kommer hit ikväll så det ska städas och förberedas mat. Nåja, städa tar inte så lång tid. Max 20 minuter så har du städat av och plockat undan allting. Jag har redan börjat med att städa av toalettdelen så den är klar. Nu är det bara plocka undan och dammsuga kvar. Det tar jag senare.

Jag fortsätter denna härlig förmiddag med att dricka mitt morgonkaffe och blogga, kolla mailen, Facebook och lite annat. Sen har jag lite planering jag måste ta tag i så det ska också göras. Därefter fortsätter jag med städningen. Det finns tid för det ändå. Och Jörgen hjälper till när han kommer hem så det är lugnt.

Jag vet inte varför men just idag känner jag mig så glad. Vilken fredag detta kommer bli. Jag har smärta som heter duga, den är inte rolig alls, plus att jag har huvudvärk men det är som att min gladhet (hmm kan jag skriva så?! Det bestämmer jag att jag kan) tar över och visst är det underbart! Att vara glad överväger att jag har så hög smärta idag som jag ändå har. “Mind over matter” heter det ju och det stämmer. Jag har bestämt mig!!

Vår lilla “odling” av örter och annat växer så det knakar. Tomaterna har ännu inte blivit röda men de är på väg några av dem. De står inte i sol precis hela tiden. Jag funderar på att flytta dem till en plats där de står i sol hela dagen, men då är risken att de utsätts för mer blåst och det vet jag inte om jag vill.

Jordgubbarna har grott färdigt men dessa stora, fina blad är en fröjd för ögat tycker jag. Och basilikan växer massvis. Den har blivit riktigt hög. Vi som inte trodde den skulle klara sig.

Sista bilden visar köpt gräslök som vi köpte till midsommar. Den har börjat resa sig och ta sig bra tycker jag. Det är bara synd för den smakar ingenting. Absolut ingenting. Men den är fin att titta på, den ser ut som ett gräs så jag behåller den för det…ett gräs. Vi har ju vår egenodlade gräslök men där är inte så mycket på den. Det brukar ta lite tid innan den tar sig när man flyttat på den. Så jag räknar med att nästa år ska den ta sig lite bättre. Och denna gräslök är där mycket smak i kan du tro.

Ha det gott  /Lene

Lämna ett svar

Till startsidan