Campingliv & natur, Mat & recept

Inget går till spillo!

Visst är det så? Härliga sommar! Som denna sommaren har varit än så länge, känner jag att det knappast kan bli bättre. Varmt och skönt, solen skiner, inte alltför mycket regn (det har inte regnat här på några veckor nu tror jag och har det så gjort så är det inte mycket). Maj var ju, om man tänker på hur fin maj normalt sett är, en riktig skitmånad med stormar och blåst och regn. Men maj är ju inte heller en sommar månad om du frågar mig.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe tillsammans med kärleken i mitt liv. Och det är så enormt mysigt. Solen skiner och värmer från en klarblå himmel. Det är 23 grader i skuggan, även om det känns som mer faktiskt. Vi har inte mycket planerat idag så för min del blir det nog stranden och Jörgen kommer nog gå fram och tillbaka när han ska doppa sig. Men jag kommer nog att sitta där nere och sola mig en stund.

Igår hade vi som jag skrivit gamla fina vänner hos oss här på campingen. Eva och Rickard var på besök. Vi hade det jättemysigt och pratade och åt god mat.

Jörgen grillade helsida av lax och vi hade en frisk och god sallad till. Kokt färskpotatis och romsås till det. Så himla smarrigt. Jag älskar lax. Idag blir det restmat på potatisen från igår för det blev en del över. Så vi ska steka på den på vår Cadaco grill/spis och sedan ska vi ha färsrullar till det eller som vi kallar det chivappar. Inget går till spillo. Inte mycket i alla fall.

Ha det gott  /Lene