Campingliv & natur, Tankar

Det är sånt som händer!

Godmorgon söndag.

Söndag är normalt eller sedan gammalt en vilodag och för mig kommer det nog bli så just idag. Jag har så hög smärta i kroppen så jag är tvungen att ta en vilodag.

Vi ska iväg och handla mat till veckan men annars tror jag inte jag ska göra så värst mycket. Jag känner mig tvingad till vila. Det kommer nog bli lite meditation också när jag tänker efter. Nog om det nu.

Idag är det ju söndag och det innebär att många packar ihop på campingen och kör hemåt eller kör till annan destination. Dock inte vi. Nej vi har mer tid här på campingen, vi är inte färdiga. Vilket jag är så glad för. Jag vill inte att detta ska ta slut. Jag vill ha det så här.

Igår fick vi besök av Ellinore och töserna och det var jättemysigt. Vi gick och badade och senare tog vi oss till lekplatsen. De åt även middag här. En riktigt lugn och mysig dag blev det. Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen för jag hade inte mobilen med mig till stranden. Jag brukar ta mycket bilder men igår blev det inte så tyvärr. Det är sånt som händer.

Ha det gott  /Lene