Campingliv & natur, Mat & recept

Lite funderingar har jag!

Godmorgon kära du.

Jag sitter här och filosoferar över hur dagen ska se ut. Hur resten av veckan ska se ut. Vad som händer, vad jag måste göra inom närmaste framtid. Lite så… Om jag kommer fram till något…tja det får framtiden utvisa.

Idag tog vi inte en sådan fantastisk lång sovmorgon utan vi gick upp kring 8 imorse. Satte igång kaffet och nu sitter jag och avnjuter en god kopp kaffe som min man har lagat. Livet är bra, visst är det?!

Jag är snart klar med kursen jag läser och tänker att jag ska planera lite för mitt företag nu i höst. Planering är aldrig fel eller hur?! Det behövs det med. Jag har sagt till mig själv att jag ska läsa ytterligare en kurs i ämnet men jag funderar på att vänta några månader med det. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Lite velig är jag allt. Jag vill inte känna någon stress och jag ska inte pressa mig för mycket. Det blir gärna så att jag vill så mycket mer än kropp och knopp orkar med. Det är viktigt att väga in alla perspektiv så avvägningen blir bra. Så lite funderingar har jag nog. Men det är tid än så jag känner mig inte stressad i alla fall. All in good time som de säger i England.

Laxrulle

Igår åt jag rester. Jörgen tog med sig rester från söndagens middag och jag tog från fredagens och gjorde en oerhört god laxrulle. Rester från den grillade laxen och romsåsen också grönsaker (romansallad, gurka och mini plommontomater). Allt inrullat i ett mjukt tunnbröd. Superdupergott. Och så enkelt att fixa.

Ha det gott  /Lene