Campingliv & natur, Tankar

Vad gör väl det?!

Godmorgon denna fantastiska onsdag.

Inatt har det regnat en hel del men vad gör väl det? Det behövs så jag är glad för moder natur. Dock så regnar det inte nu vilket är skönt. Att det regnar på natten gör inte så mycket tycker jag.

Igår blev jag hämtad av Ellinore och töserna. Vi körde några ärenden för jag hade några paket som skulle hämtas ut. Därefter fixade vi lite mat och körde hem till dem och åt. Jag och Hailey badade efteråt och vi satt på altanen och drack en kopp kaffe. Sedan blev jag körd hem. Vilken mysig kväll. Och vilken lyx.

Idag är en ny dag och jag ska plugga lite idag tänker jag. Men jag väntar tills i eftermiddag när Jörgen har kört till jobb. Jag ska göra sista testet och sedan har jag prov och uppdrag kvar. Jag känner att idag, med tanke på vädret just nu, så är det en perfekt dag att sitta “inne” och plugga. Jag sitter i och för sig inte inne, jag sitter i förtältet, men det är ju lite inomhus ändå. Inne men ute. Love it!!

Jag sitter med mitt morgonkaffe och tv’n är på där det sänds OS i Tokyo. Tittar du på OS? Jag tittar väl inte direkt, inte på allt i alla fall. Idrott, simning, fotboll (när Sverige spelar), handboll (när Sverige spelar) och några andra sporter men jag sitter inte klistrad. Ofta är tv’n på men jag lyssnar bara med ett halvt öra.

Ser du molnet ovanför mitt huvud? Lite rolig bild tycker jag. Inte till min fördel men det bjuder jag på.

Ha det gott  /Lene