Campingliv & natur, Mat & recept

Lite har vi planerat!

Jag vaknar upp till en blåsig morgon. Det blåser en hel del men det är inte kallt och solen skiner emellanåt, vilket jag gillar. Jag börjar dagen med att sitta här i lugn och ro. Sippa på mitt morgonkaffe och blogga. Kolla mailen och lite annat. En perfekt start på morgonen om du frågar mig. Vakna sakta

Igår var jag inte helt på topp erkänner jag så här i efterhand, så det blev inte mycket med pluggandet. Jag har tänkt göra ett nytt försök idag. Jag sätter mig i eftermiddag och som de säger i England “give it a go”.

Jag har en tanke att gå ner till stranden och göra lite yoga under kvällen, men jag får se hur det blåser då för blåser det här så blåser det mer nere vid stranden. Kanske jag sätter mig inne vid träden istället om det inte blåser alltför mycket där. Eller så kanske det mojnar till kvällen. Vi får se.

Det är Jörgens sista arbetsdag denna veckan. Sedan har han bara nästa vecka också och därefter har vi två veckors semester. Det ska bli skönt. Lite har vi planerat men inte för mycket. Vi vill ha det väldigt öppet så vi kan göra precis vad vi känner för. Vi har bestämt vi ska hälsa på mamma och pappa i alla fall. Och vi ska förmodligen köra till Ullared också.

Igår gjorde jag en “röra” till middag. Ett litet hopkok av vad som fanns i kylen. Överbliven kokt potatis, lunchkorv, paprika, rödlök och spetskål. Lite kryddor, smör och flytande honung på det och det blev så smarrigt. Jörgen fick med sig till jobb och jag åt till middag med en klick crème fraîche till. Mums. Det blev en del över, så jag tänkte faktiskt äta det idag också.

Ha det gott  /Lene