Campingliv & natur, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det bästa: Barnbarnen och yoga!

Vår fina Monstera

Fredag morgon och Jörgen är ledig idag. Vilken fredag det blir.

Jag sitter och njuter av mitt morgonkaffe och det blåser en hel del utanför förtältet. Men vad gör väl det? Det är inte kallt, du kan vara ute ändå. I och för sig är det sagt att det ska regna idag och gör det så får vi väl hålla oss inomhus. Men vi kan alltid vara i förtältet och det är härligt.

När jag druckit upp mitt kaffe ska jag göra mig iordning för att köra och handla. I eftermiddag kommer Ellinore och lämnar Hailey och Leah. De ska sova hos oss över natten och det ska bli så mysigt. Det kommer bli en helg i barnbarnens tecken, för på söndag kommer Ludwig hit och stannar ett par dagar. Det blir intensiva dagar men det är så mysigt att ha barnbarnen här, även om jag är helt slut efteråt så är det underbart att ha dem här.

 

Igår hade en vän och jag ett yinyoga pass på stranden och det var supermysigt, fram till det började regna, då fick vi avsluta. Men mer än halva passet blev gjort och det var skönt. Det var så kul att hon ville följa med och prova yinyoga. Hon har berättat att hon är som jag var innan jag blev sjuk, långt fram hela tiden, något måste ske, tankarna flyger. Då behövs meditation och yinyoga så jag är glad att hon ville följa med och prova det. Min nyfunna fina vän.

Ha det gott  /Lene