Campingliv & natur, Familjen

Vilket underbart dygn!

Ett härligt dygn är till ända och vi har kommit hem efter att ha lämnat av töserna hos sina föräldrar.

Jag har inte haft en chans att blogga tidigare då det varit fullt fokus på dessa två små krutdurkar. Det har gått jättebra och de har varit så snälla båda två. Inget bråk och inte mycket gnäll alls. Snudd på inget alls. Leah tyckte synd om sig själv någon gång och vara lite drama queen men det redde vi ut ganska snabbt och hon var go och gla igen efter några minuter.  De har haft det jättebra känns det som och Jörgen och jag har njutit av dessa två energiknippen.

Hailey fick pysslat med Yessi klubben (campingens maskot är en ekorre och heter Yessi). Vi gjorde ett hus som blev “Haileys Second Hand butik”. Hon tyckte det var hel kul. Även om hon tyckte det var lite synd att hon inte fick träffa Yessi.

Det var mycket lek på lekplatsen. Flera gånger gick vi dit och båda tyckte det var helkul. Mig gör det inget att gå dit, det är inte så långt. Vi gick även bort till skateparken där Hailey fattade galoppen med hur hon ska göra i “backarna” som finns där och ändå kunna hålla sig stående på sparken. Hon är grym!!

En del glass och annat smått och gott har det blivit, det kan jag inte sticka under stol med. Vi avslutade denna dag med att köra ner en runda till Skanör/Falsterbo och sedan lite milkshake och dricka på det innan det begavs av till föräldrarna.

Nu har vi ca ett dygn innan nästa barnbarn dyker upp här hemma och det ska bli så himla mysigt det med. Ludwig kommer hit och stannar ett par dagar. Han ville vara hos sin mormor och morfar, bara han. Klart han får det. Emelie och Marcus kommer och lämnar honom i morgon eftermiddag. Så nu ska vi bara vila och ta det lugnt innan nästa rush. Ikväll ska vi lyxa till det och inte ens laga mat. Vi ska gå ner till Bistron och äta något smarrigt. Kanske något gott att dricka också.

Ha det gott  /Lene