Campingliv & natur, Tankar

Fortsatt njutning av sommaren!

Godmorgon söndag…

Det mesta av himlen är blå, de moln som syns utgör vackra formationer som du ser på bilden. Solen skiner och det är faktiskt den 1 augusti idag. Enligt gammal räkning är det sista sommarmånaden, men det är inte så jag räknar numera. Nåja den riktiga värmen vi hade för några veckor sedan kanske inte kommer tillbaka men sommaren håller i sig ett tag till gissar jag. Eller hoppas jag kanske jag ska säga. Det passar kanske lite bättre.

Idag kommer lille Ludwig hit och ska vara med sin mormor och morfar ett par dagar. Vi får se vad vi hittar på. Det blir nog lekplatsen och skateparken om han får bestämma. Och glass i mängder. Vilket barn vill inte ha glass?! Än så länge är det några timmar tills han kommer så jag ska passa på att bara ta det lugnt tiden fram tills han kommer.

Jag börjar lugnt och stilla som vanligt med mitt morgonkaffe och mannen i mitt liv framför mig. En perfekt start på dagen. Det kan ju inte bli bättre.

Jag ska njuta av denna dag, den 1 augusti, 4 månader innan jag fyller år. Haha sorry, jag kunde inte låta bli. Min långa nedräkning till min födelsedag börjar med denna dagen, men jag ska inte tracka dig med det. Jag håller resten av nedräkningen för mig själv (det är bara mamma jag trackar i fortsättningen). Och jag ska fortsatt njuta av sommaren det lovar jag.

Ha det gott  /Lene