Familjen, Tankar

Augusti levererar!

Solen skiner denna onsdag, mitt i veckan, lillördag och det är fantastiskt härligt väder ute. Det blåser inget, som sagt, solen skiner och det är värme i luften. Det ska bli uppåt 21 grader idag och det gillas skarpt. Augusti levererar.

Jag bara bestämt att jag ska kolla på en uppgift i kursen och plugga lite inför examinationen idag. Plocka undan en del här hemma. Lite har jag redan plockat undan och jag har dammsugit. Kaffet har fått puttra färdig och jag sitter nu och avnjuter mitt dagliga morgonkaffe. Vilken underbar morgon!

Vi har haft härliga dagar med Ludwig och myst riktigt mycket. Jörgen har i och för sig jobbat på förmiddagarna, men det är ju inte så mycket att göra något åt. Ludwig och jag har varit på skate parken så han fick “åka av sig” en stund. Glass i stora lass har serverats till denna påg. Han har fått hoppa på “studsmattan” och klättrat i piratskeppet. Vi har varit och jagat Pokémon och vi har spelat Skippo. Latat oss har vi också hunnit med. Bara suttit med mobilerna och spelat och surfat runt. Vila kroppen måste man det med.

Träffa kusinerna hanns det också med och igår körde vi fem stycken till Leo’s Lekland (man bokar upp sig i förväg på 3 timmar inne på leklandet. Dock är man inte själv där och det är faktiskt inte alltid så lätt att hålla avstånd, men med vilja så går det).

Alla tre barnen tyckte det var toppen och var så glada och sprang runt och lekte så de var totalt genomsvettiga. Så härligt att se. Jag var väskbärare och satt en del på sofforna som är utplacerade här och där. Till och med Leah tyckte det var toppen. Hon hade ett leende på läpparna hela tiden och klättrade som aldrig förr.

Hur kan man vara så orädd?! Att en 1 åring är så orädd.  Ja jag ska inte säga något för Ludwig och Hailey klättrade bra de med, men de är ju lite äldre än Leah. När vi var klara på Leo’s Lekland så gick vi över till McDonalds och åt lunch sedan körde vi hem till Ellinore och Daniel så barnen kunde leka en stund till. Alla verkade nöjda och glada.

Lycklig?! Ja visst är jag det. Lycklig över att mitt liv är så underbart som det är. Lycklig över att jag fått mitt lystmäte med tre av mina fyra barnbarn. Mina älskade, fina barnbarn. William har fattats mig, men tyvärr fixar jag inte att ha mer än en i taget själv numera. Och jag har varit själv med Ludwig på förmiddagarna så då får det bli en i taget.

Därför blir det nu vila och återhämtning för mig några dagar sedan är jag någorlunda fit for fight igen. Denna tanten kan fortfarande.

Ha det gott /Lene