Inspiration, Mat & recept

La Caravelle med vänner!

Lite sällskap

Godmorgon, godmorgon denna underbara fredag. Det känns som lördag men det är bara för att mannen min är ledig idag woohoo.

Vi tog lite sovmorgon p.g.a att vi var vakna en bra stund tidigt imorse (läs kl 04.00) och då tyckte vi det var ok att ta lite sovmorgon. Vi är ju trots allt lediga. För idag börjar Jörgen sin semester. Två underbara veckor tillsammans att göra vad vi känner för. Helt öppet i kalendern. Det kan inte bli bättre.

Våra fina, nyfunna vänner på campingen

Igår kväll avslutade vi Jörgens arbetsvecka med ett restaurang besök. Det är en tapas restaurang och du får verkligen rejäla tapas portioner. Riktigt rejäla. Vi gick tillsammans med våra fina, nyfunna vänner Kerstin och Kent som också säsongsbor på campingen.

Spansk skinka med melon
Spansk ost med bröd
Omelett med potatis i

När vi kom till restaurangen (vi gick dit) så hade inte de andra kommit än så vi satte oss utanför och tog varsin öl. När de anlände gick vi in till vårt bord och kollade menyn och beställde.

Jörgen och jag beställde ovan rätter. Jag, Jörgen och Kent delade på den spanska skinkan, osten var min och till det serverades ett fantastiskt gott bröd med torkade aprikoser, russin och nötter i. Den sista bilden var Jörgens omelett med potatis. Jörgen och jag smakade av varandra och jag kan bara säga att omeletten var supergod. Allt var supergott.

Detta är verkligen en restaurang jag kan rekommendera. Den heter La Caravelle och ligger som sagt på Limhamn. Jag länkar till hemsidan så du kan titta och njuta  https://www.lacaravelle.se

Det kunde ju inte blivit en bättre början på semestern än så här. Och ikväll blir vi bjudna på middag av bästa Nina. Ja jisses vad vi har det bra.

Ha det gott  /Lene