Campingliv & natur, Tankar

Gissa vem som vann?!

Godmorgon världen! Natt har blivit dag och måndag har blivit tisdag. Underbart!

Igår hade jag en fantastisk dag. Den började med examinationen. Jag tyckte själv först inte att det gick så himla bra. Jag kom inte ihåg någonting kändes det som. Jag var så nervös så det kändes som hjärnan stängde av, men jag avslutade med med ett C och det är jag oerhört nöjd med.

För att fira detta bestämde vi att vi skulle äta på Bistron här på campingen. Vi tänkte det skulle bli en bra avslutning på dagen eftersom de även hade quiz kväll. Det är sista veckan de har aktiviteter här på campingen och vi har inte varit med på en quiz kväll innan och det är ju ett måste.

På eftermiddagen kom Ellinore och barnen hit och hälsade på oss. Jag, Ellinore och flickorna gick till skate parken när vi fikat på kaffe och Marie kex (det var vad vi hade hemma) så Hailey fick sparkat där en stund. Det kom några skurar emellanåt men vad gör väl det, det är bara vatten. Det torkar. Vi hade regnjackor med oss. På vägen tillbaka fick Hailey en mjukglass och Leah en dricka. Alla nöjda och glada.

Lite senare gjorde Jörgen och jag oss iordning för att gå ner till Bistron och här ser du resultatet. Bara sådär en måndag kväll. Visst är det härligt?!

Vi åt på Bistron innan quizen började och det var fantastiskt gott. Klockan 20.00 startade underhållningen och vi gick ut och satte oss. Det var vi och två killar i yngre ålder (under 30) som tävlade. Gissa vem som vann? Jadå, visst var det vi som vann!! Tjoohoo.

I vinst fick vi en golfrunda på campingens äventyrsgolf. Vi frågade hur många man fick spela på vinsten för vår tanke var att bjuda in killarna att spela. Och det gick bra så vi spelade en omgång med dem. Gissa vem som vann det?! Jodå, det gjorde denna kvinnan!

Vilken dag vi hade. Väldigt mysig och härlig. Det kunde knappast bli bättre och jag är så glad och nöjd.

Ha det gott  /Lene