Tankar

Insuper atmosfären!

Mammas fina damm

Godmorgon fina torsdag.

Jag är uppe och vaken och dagen kan börja. Sitter just nu och avnjuter mitt morgonkaffe i lugn och ro med min älskling framför mig och vi planerar dagen.

Solen skiner och det blåser ingenting. Något molnigt måste jag nog erkänna att det är men det skulle bli lite fram och tillbaka idag, men inget regn. Och det är bra för idag blir det tivoli. Axels Tivoli har placerat sig bara en liten bit från campingen så vi tänkte gå dit med Ellinore, Daniel och barnen idag. Jag ska inte åka något så du ska nog inte förvänta dig några bilder när jag åker någonting. Nej, jag ska bara insupa atmosfären och följa med.

Först ska vi iväg och handla lite mat till ikväll för Ellinore med familj ska äta middag hos oss efter tivolit. Vi ska grilla tänkte vi och det ska bli så gott. Det är ett tag sedan vi grillade något kött.

Ha det gott /Lene