Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Jag fullkomligt älskar detta!

Godmorgon denna soliga, härliga fredag. Vilken dag det kommer bli. Jag älskar, fullkomligt älskar detta vädret. Så underbart är det.

Vi tog en riktigt rejält lång sovmorgon idag. Tokigt egentligen hur länge man ibland kan sova. Men då behöver man det och jag tillåter min kropp och min knopp att göra det. Vi har ju trots allt semester. Nu är vi dock upp och sitter och avnjuter vårt morgonkaffe i förtältet. Jag tror inte vi har något alls planerat idag. Inte någonting. Det blir en dag av total återhämtning. Jörgen kommer säkert att bada ett par gånger precis som han gjorde igår. Då badade han två gånger. Jag har inte badat på säkert två veckor nu, men jag vill inte kyla ner min kropp då det säkert bara är kring 17 grader i vattnet. Jag vill inte riskera att få UVI eller annat mög.

Axels Tivoli har parkerat sig denna veckan precis intill campingen på Sibbarps Strand och igår bjöd Ellinore och Daniel med oss. De frågade oss redan i slutet på förra veckan så det var bestämt sedan innan och vi sade klart vi hänger med om det inte regnar. Det gjorde det inte så vi gick dit. Varmt var det så när Hailey åkte karusell med någon så stod vi andra i skuggan och tittade på och vinkade. Hon tyckte det var så kul.

När vi kom tillbaka till husvagnen gick Jörgen, Hailey och Daniel iväg till vattnet för några av dem skulle bada. Det blev bara Jörgen som doppade sig och Hailey doppade fötterna. Vi åt middag tillsammans sedan körde de hem. Resten av kvällen lögade vi oss framför tv’n.

Jag måste bara visa våra fina, egenodlade tomater. Nu har två av dem mognat och jag plockade dem nyss. Är de inte fina så säg?!

Ha det gott  /Lene