Campingliv & natur, Mat & recept

Då tänkte jag…!

Färska blåbär med fil till frukost

Jag vaknade vid 5.30 imorse och hade jättesvårt att somna om. Då tänkte jag att jag ligger i alla fall kvar och ser om huvudvärken lägger sig. Denna kvinnan somnade om efter en bra stund och när jag vaknade igen hade jag fortfarande huvudvärk. Så då var det dags att bege mig upp och röra lite på mig. Det brukar bli bättre då. Så även idag.

Det är mulet och blåsigt denna morgon och vad väderleksrapporten säger så ska det inte bli alltför fint idag. Nåja det är som det är. Det kan vi inte göra mycket åt. Jag väljer att gilla läget.

Nu sitter vi och dricker vårt morgonkaffe som brukligt är,  i förtältet och vi njuter av morgonen. Det är lördag och en fantastisk dag ligger framför oss. Vi har absolut ingenting planerat men vad gör väl det?! Det blir en fantastisk dag ändå. Eller vad säger du?

Just denna dag, den 14 augusti 2021 fyller min systers yngsta dotter 13 år. Tonåring och allt. Ja vart tar tiden vägen? Man kan undra. Jag säger Grattis Gianna!!

Nu måste jag bara berätta att vi var på Mastio och åt lunch igår. Vi tog en promenad dit och satt i skuggan med utsikt på vattnet och båtarna och avnjöt vår lunch. Vilken fantastiskt god pizza vi åt. “Maggan” heter den och det är buffalo mozzarella, basilika, rökt olivolja och tomatsås på solmogna tomater. Den ser inte så stor ut men oj vad vi blev mätta. Och en Sibbarps ale (öl) till det. Mums vad gott det var. Det var första gången jag är på den restaurangen men definitivt inte den sista. Jag länkar till hemsidan.. https://www.mastio.se

Allt gott  /Lene