Campingliv & natur, Mat & recept

Så mycket härligt!

En god morgon önskar jag dig denna söndag.

Blåsten härjar men solen skiner. Himlen är blå med lite moln här och där. Lite höstlikt känns det nog allt men det är inte kallt vilket är härligt. Och det regnar inte.

De senaste dagarna har jag varit ute på längre promenader och det känns i kroppen, men det känns ändå härligt att jag verkligen klarar det. Dock är kroppen helt slut just nu. Men det reder sig ska du se.

Vad händer idag då? Tja inte vet jag. Ingenting vad jag vet. Bara ta det lugnt och löga mig denna “lat söndag”

Kaffet är som vanligt i koppen och jag sitter och avnjuter min morgon. Lyssnar på blåsten och tittar ut genom tältfönstret. Funderar lite på veckan som kommer.

Vi har en vecka kvar på semestern och det ska inte bli så värst lysande väder. Blåst och regn emellanåt. Men vad gör väl det när man har semester?! Vi kan ta det lugnt och göra vad vi känner för ändå. Helt fantastiskt härligt. Något litet har vi planerat dock. Vi har tanke på att träffa Jörgens syster Camilla med familj. Vilken dag vet jag inte än, men det kommer.

Middagen igår blev grillad färsbiff med couscous sallad och kall sås. Japp vi hade blåbär i salladen. Så friskt och gott. Det rekommenderas verkligen med frukt i vanlig sallad till maten. Det är så gott. Jag brukar ha nektariner i vilket jag tycker är supergott. Likaså lägga en stor bit persika eller nektarin på grillen och bara snabbt grilla på den och sedan flingsalt. Det finns så mycket härligt man kan stoppa i en sallad så den blir riktigt färsk, god och matig.

En skön söndag önskas  /Lene