Campingliv & natur, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Vi kör semester lite till!

Vi sitter i förtältet och njuter av vårt morgonkaffe, precis som vi brukar. Regnet strilar utanför och det låter lite på taket på vårt förtält. Men det hindrar inte att vi njuter av morgonen. Absolut inte, det är njutningsfullt att sitta och lyssna på ljudet av regnet som strilar ner mot taket.

Det är måndag och vi har en orörd och oerhört spännande vecka framför oss. Vår sista semestervecka och det är helt tomt i kalendern. Därefter kör vi igång hösten med allt vad det innebär. Jag vet några saker som är planerade i höst för min del. Har du något planerat för hösten redan nu?

Än så länge kör dock sommaren på för det är enbart mitten av augusti, så vi njuter av sommaren (om än kanske närmare sensommaren) ett litet tag till tycker jag.

Denna underbara sommar. För visst har vi haft en underbar sommar? Inte mycket regn och fantastiskt fint väder. Vi har här på Sibbarp haft som mest 24 grader i vattnet och det är inte fy skam om du frågar mig. I poolen i huset har det som mest varit 31 grader.

Som jag sagt några gånger tidigare så älskar jag alla årstider och välkomnar varje årstid med öppna armar. Vi är lyckligt lottade i Sverige att kunna njuta av fyra olika sorters årstider. Det är vad jag anser i varje fall. Även om min kropp i min sjukdom mår bäst av värmen vet jag inte om jag verkligen trivts i hög värme hela tiden. Jag undrar det. Min uppfattning är att lite omväxling förnöjer, det behövs. Skulle jag ändra något så skulle det nog i så fall vara att vintersäsongen skulle vara något kortare. Men det kan man ju inte ändra på så varför ens tänka på det? Tja man kan alltid få drömma och önska. Sen vet jag ju att det inte kan bli så, men vad gör väl det? Jag är rätt så nöjd ändå.

Eftersom det är måndag har många på campingen rört på sig och kört iväg. En del nya besökare kommer säkert komma hit också men det avtar med all säkerhet mitt i veckan nu tänker jag. För de flesta har semestern passerat och vardagen är i full gång. Vi kör som sagt semester lite till.

Ett litet måndagsråd ska du få innan jag säger hej och tack.

Visa vänlig uppmärksamhet

Påminn dig om vänliga intentionen när du vaknar på morgonen:
“Idag skall jag vara vänlig med mig själv och andra jag möter och i stort sätt till vad som än sker.”
Skriv gärna upp intentionen på en lapp som du kan ha i fickan!

Hej hopp  /Lene