Campingliv & natur

Än finns det hopp!

Regnet strilar ner och det är lite “höst mörkt” ute. Lite småruggigt. Men vad gör väl det?! Jag har tak över huvudet och jag är lycklig. Just nu behöver jag enbart detta. Dessa fina oljelampor vi fick av Hailey och Leah i julklapp lyser med en vacker låga och står så fint på bordet. Jag tyckte vi behövde lite mys i det lilla mörker som råder idag.

Ändock tänker jag på vad som händer denna tisdag? Inte mycket vill jag lova dig. Jag vaknade med huvudvärk och har det fortfarande, så det blir en lugn dag. I varje fall tills huvudvärken lagt sig lite mer. Dock finns det saker jag kan göra även om jag har huvudvärk. Det är knappt så just nu att jag är sängliggande på grund av den och det känns bra. Än finns det hopp.

Medan måsarna skriker och regnet (just nu) öser ner, sitter jag här och avnjuter mitt morgonkaffe i lugn och ro. Jag filosoferar över livet och vad som händer i mitt liv. I detta nu händer saker som jag är glad över. Inget specifikt att anmärka på men livet i det stora hela. Jag är nöjd…. Jag är lycklig. Visst, jag kämpar med diverse krämpor men vem gör inte det? Kämpar alltså. Alla kämpar vi med något. Oj nu blev det djupt. Ja som det kan bli när Lene sätter igång och filosoferar.

Ha det gott  /Lene