Campingliv & natur, Tankar

Sista semesterdagen, då njuter vi!

Förundran är stor över vilka morgnar vi vaknar upp till ibland. Denna morgon är en sådan tycker jag. Som en riktigt härlig för – höst – dag. Solen skiner, det blåser endast lite, lite och tunna slöjmoln på himlen så man ser en blå himmel också. Underbart! Det blir en härlig fredag.

Efter en god natts sömn sitter jag nu och njuter i förtältet av mitt morgonkaffe. Tänker på hur dagen ska se ut. Vår sista semesterdag (om man inte räknar helgen). Det är ju som sagt fint väder så jag tänker något som innefattar detta fina väder. Men jag kommer inte på något just nu. Hjärnan är tom. Nå, det löser sig. Om inte annat ska jag njuta av fantastiskt fint väder och en härlig dag. Det är ett som är säkert.

Igår var det lite småruggigt väder från och till så framåt kvällningen tände vi vår “klämslinga” och hjärtat Jörgen tillverkat själv som vi har i köksfönstret (syns dock inte på bilden). Riktigt mysigt blev det. Eller vad tycker du?!

En del av vår husvagn

Under hela dagen igår var jag så oerhört trött. Jag var tvungen att lägga mig och vila två gånger under dagen. Helt slut i kroppen var jag. Och det var kanske inte så konstigt för igår var en av de dagar då jag hade riktigt hög smärta i nästan hela kroppen. Det tar enormt mycket på min energinivå och jag blir väldigt trött. Det är bara att lyssna på kroppen… vila och återhämta sig, vilket jag också gjorde. En av många av Fibromyalgins downsides kan man kanske säga.

Ha det gott  /Lene