Campingliv & natur, Tankar

Modig är ordet!

Campingen har vaknat upp och musik spelas för fullt på håll. Jag hör människor pratar och skrattar och jag sitter själv med maken och avnjuter mitt morgonkaffe.

Det kommer bli en underbar lördag. Solen skiner och det är blå himmel. Nästan 17 grader i skuggan. Det är väl nice om något…

Vi har lite ärenden att uträtta under dagen. Bland annat ska vi för första gången sedan vi köpte vagnen för två år sedan fylla på vår gas. Därefter ska vi hämta ett paket och vi ska köpa blomma till ikväll. För ikväll ska vi hem till bästa Maria och Frasse och det ska bli supertrevligt. Träffa deras valp Zelda som är en Beagle. Och se deras senaste boende. I och för sig har de bott där ett tag men vi har inte varit där hemma än så det ska bli oerhört spännande.

Min bad älskande make

Igår när solen varit framme ett tag så sade Jörgen att han skulle gå ner och bada. Jag hängde med ner men jag badade inte. Han är modig tycker jag. Det är säkert bara 16-17 grader i vattnet. På tok för kallt för denna kroppen.

Lev väl  /Lene