Campingliv & natur, Mat & recept

Sköna söndag!

Söndag morgon och solen skiner för fullt. Alltså kan det bli så mycket bättre. Det är till och med så Jörgen sagt att han ska bada idag också. Ja varsågod jag tänker inte stoppa dig, men jag kommer inte doppa mig. När han doppar sig så brukar jag följa med ner och stå på trappan med fötterna i vattnet. Det räcker för mig.

Idag är vi bjudna på söndags stek i Klågerup och det ska bli trevligt. Skönt att slippa göra middag känner jag. Två dagar i sträck har vi inte behövt göra middag. Igår var vi ju hos bästa Maria och Frasse (han heter Anders men kallas Frasse) och det var supertrevligt.

Vi hade en jättemysig kväll med så god mat. Vi blev bjudna på dovhjorts gryta tillagad i slowcooker och till det ris och en supergod sallad. Till kaffet fick vi crème brûlée som var så sörens god så jag höll på att storkna. Vilken kväll!!

Jag kan bara säga att vi tog en rejäl sovmorgon imorse. Vi var inte hemma förrän vid 01.00 inatt och sedan kunde inte jag somna fastän jag var trött som jag vet inte vad, så jag låg med mobilen och spelade lite. Det blev liiite för länge men vad gör väl det när man är ledig dagen efter. I detta nu avnjuter vi vårt morgonkaffe men har suttit här en stund. Jag tror jag gick upp vid 9.30 och Jörgen strax efter.

Sköna söndag  /Lene