Campingliv & natur, Mat & recept

Vi äntrar en ny, orörd vecka!

Godmorgon måndag! Vi äntrar en ny, orörd vecka med nya, spännande utmaningar och jag ser fram emot det.

Jörgen börjar jobba idag efter vår semester. Dock börjar han jobba kväll, så han är hemma fram till 13.30 ungefär. Vilken start! Lite lyx får man ju ha känns det som. Han går upp när han vill första arbetsdagen (sen jobbar han i och för sig fram till 23.45, men det stör inte honom eller mig) och på fredag är han ledig. En mjukstart på första arbetsveckan efter semester.

Det enda vi har på agendan idag är att vi tänkt köra ett ärende. Annars är det inget planerat, vilket känns helt okej för min del. Återhämtning är det som står på min agenda, men jag börjar dagen som jag brukar med en kopp kaffe. Njutandes av både kaffe och ett härligt väder med sol, vindstilla och helt blå himmel.

Igår var vi som jag berättade bjudna på middag. Vi fick helgrillad stek och till det ugnsrostad potatis och morötter, god hemmagjord kall sås och grillade majskolvar. Kanon gott var det. Till kaffet fick vi äppelpaj som Ellinore gjort på äpplen från trädgården. Den var knäckig och så god.

Vet du…. nu ska jag visa dig något. Och detta bjuder jag på.

Jag blev friserad av mitt barnbarn! Titta så fin jag blev, eller inte. Hon gillar att fixa med håret så ibland låter jag henne hållas. Hon tycker det är kul och faktiskt jag med.

Hej hopp  /Lene