Campingliv & natur, Mat & recept

Då lyssnar jag!

Som bilden säger… “Härliga sommar”, visst är det så?! Det har varit en härlig sommar. Underbart sommarväder och det bara fortsätter. Denna kvinnan gillar det skarpt.

Snart nog är det ändå dags för oss att ta ner förtältet och det grämer mig lite. Men det är så det är och inte så mycket att göra något åt. Jag gillar läget oavsett vad.

När kroppen bråkar. Igår bråkade min kropp rejält med mig. Hög smärta i benen och höfterna gjorde att jag låg större delen av eftermiddagen. Dessvärre behövdes det och behöver kroppen vila lyssnar jag.

23 augusti (igår) är tydligen “Köttbullens dag” och vad äter man då om inte köttbullar, sås, potatis, lingon och inlagd gurka. Mumsfillibabba så gott.

Jag stod ute och stekte köttbullarna (hemmagjorda) och det var så härligt. Det är fantastiskt att kunna stå ute och steka eller koka det som behövs till middagen. Absolut att vi kommer göra det så fort tillfälle ges. Hög mysfaktor kan jag tala om.

Ha det gott  /Lene