Campingliv & natur, Tankar

Det kvittar – Jag njuter ändå!

Godmorgon, godmorgon världen. Hur mås det idag? Världen ler mot mig och jag ler tillbaka. Är det så? Herre min gud vad bubblar jag om egentligen?! Nåja nu ska jag skärpa mig.

Just denna dag är det onsdag, mitt i veckan, lillördag, lillepatteklappardagen. Kärt barn har många namn. Jag kallar det onsdag jag. Dessutom har halva veckan passerat och räknar man för Jörgen är det sista arbetsdagen imorgon. Halleluja, sen kommer helgen.

Kaffet hägrar nog mer än något annat just nu så jag sitter med mitt morgonkaffe och avnjuter en kopp och tittar ut på det mulna väder vi har. Smått, smått duggregn faller och det blåser lite emellanåt. En för – höst – dag kan man nog säga. Dock så kvittar det för jag njuter ändå. Väder som väder, jag kan inte göra något åt det, då det är lika bra att njuta av det som kommer. På något sätt så fungerar det.

Planerna för dagen är minimala. Jag har faktiskt inte planerat något alls idag och så får det förbli. Lite småpill här hemma det är det enda. Carpe diem säger jag bara. Carpe Diem. Det blir nog en dag inomhus (eller i förtältet) med mys och en god bok. “Lycka” som jag läser nu.

Lev väl  /Lene