Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lite lyx såhär en torsdag!

När det är lite ruggigt väder ute sitter vi inne i husvagnen och dricker morgonens kaffe. Rykande, hett, nybryggt kaffe.

Torsdag förmiddag och jag ska strax göra mig iordning för idag ska jag och Ellinore iväg och handla mat. Och jag har blivit bjuden på middag ikväll. Lite lyx såhär en torsdag.

Sömnen har inte varit den bästa idag. Det tog tid innan jag somnade igår kväll och sedan kom Jörgen hem, därefter tog det än en gång tid innan jag somnade (det brukar inte ta så lång tid). Under tidig morgon har vi haft en fågel som inte vetat sitt bästa och klampat runt på taket. Dessutom dessa oxelbär från träden som ramlar ner på taket och när de landar låter de som stenar. Ja du, vilka problem man har. Vilka I-lands problem. Dock så överlever jag. Jag får i så fall lägga mig tidigt ikväll.

Nu kommer det en period, tycker jag, där man knappast vet hur man ska klä sig. Är det tillräckligt varmt för att gå utan jacka eller ska jag ta en jacka på mig? Kan jag gå utan strumpor eller måste jag ha det på mig? Ska jag ha byxor eller kan jag ha skort? Frågorna är många.

Fridens liljor  /Lene

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan