Campingliv & natur, Tankar

Vilken start på denna fredag!

Solen skiner och jag ser blå himmel mellan lite moln här och där. Kan det bli härligare?!

Jag skulle precis till och skriva att det är lördag, men det är det ju inte. Det är bara fredag dock känns det som lördag eftersom Jörgen är ledig idag. Underbara helg… du är så välkommen.

Vi har en del planerat denna härliga fredag. Inköp måste göras på några listor med mera för att vi ska kunna ordna i husvagnen så vi har bra förvaring för våra skor. Det är sådant vi kommit fram till nu när vi huserat i husvagnen en längre tid.

Dessutom hände det nyss något… Jag gjorde en bokning.. ooopps

Det är nämligen så att vi ska gå och se “Jesus Christ Superstar” på Malmö Arena i februari nästa år. Woohoo vad det ska bli kul. Vi ska få se Peter Jöback och Ola Salo sjunga tillsammans. Det ska bli så härligt. Vilken start på denna fredag! Helt fantastiskt. Jag är så lyckligt lottad. Jag känner mig privilegierad.

Vi är lite inne på ytterligare en konsert på Arenan i december. Då spelar Takida och det är vi lite sugna på. Vi får se hur det blir med det. Men februari 2022 är bokat nu vilket gör mig så glad.

Må väl  /Lene