Campingliv & natur, Tankar

Älskar’t!

Regnet öser ner med jämna mellanrum denna lördag morgon. Ingen sol i sikte.

Sova verkade vara ett mindre bra alternativ efter jag vaknat 6.50 därför gick jag upp och fixade kaffe. Jörgen ligger fortfarande och sover, men jag är uppe och dricker nu mitt morgonkaffe. Nyhetsmorgon på Tv4 går i bakgrunden.

Denna eminenta lördag ska jag till Trelleborg. Min syster ska ha kalas för sin yngsta dotter, Gianna som fyllde år den 14 augusti. Mysfaktorn är hög när vi idag går på kaffekalas. Och jag får träffa min älskade mamma också. Extra myspoäng på det.

Många tycker det är helt enkelt skit när det regnar men jag vet inte jag. Det är ganska mysigt ändå. När det är så här som det är idag är det lite “bevis” på att hösten verkligen är på väg. Dock säger jag att det fortfarande kommer finnas chans för solen att titta fram och värma själen en stund. Tanken är nog att vi dock kommer få ta på oss lite mer än bara badkläder eller shorts och linne. Vad gör väl det?! Inte ett dugg för min del i alla fall. Jag älskar hösten och dess oerhört vackra färger. Jag älskar brittsommaren som brukar visa sig i september. Älskar’t.

Trevlig lördag  /Lene