Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Nästan ett måste!

Godmorgon denna fina torsdag. Solen skiner och vi njuter av en klarblå himmel och helt vindstilla.

Igår skrev jag inte för jag hade fullt upp från kl 9.30 och i stort sett hela dagen. Ellinore kom förbi med tjejerna. Inte för att de stannade hela dagen, men när de åkt fick jag göra det jag satt upp på agendan, så dagen blev ganska “full” ändå.

Vädret var underbart igår också, därför passade vi på att gå till lekplatsen så de små fick hoppa på “studsmattan”.  Hur kul som helst om du frågar de två. Leah, den lilla hon skrattade så hon nästan kiknade när Hailey studsade lite så Leah lyfte från mattan. Men då var någon av oss på mattan, annars bara kröp och gick de runt. Kul det med.

Idag ska jag inte göra så värst många knop. Min kropp orkar inte så mycket. Jag har fortfarande ont i halsen och känner en snorighet i näsan som är på gång. Förkylning? Jag vet inte, det får tiden utvisa.

Dock sitter jag just nu och avnjuter mitt morgonkaffe i förtältet. Det är nästan ett måste tycker jag. Än så länge är det skönt att sitta där så jag gör det så länge det går och fungerar.

September

En ny månad och vi äntrar första riktiga höstmånaden. Vad tycker du om det? Jag känner lite vemod över att den riktiga sommaren är över men välkomnar samtidigt hösten med öppna armar. Det är en otroligt vacker period på året med alla dess färger. Jag hoppas det blir en fin månad.

Lev väl  /Lene