Campingliv & natur, Högtider & Fest

Det är som det är!

Eget ihopsatt bukett till konfirmanden.

En god förmiddag denna lördag den 4 september. Solen skiner och det är hur skönt september väder som helst. Jag sitter hemma och kan inte göra så mycket på grund av hosta och förkylning. Nåja det är som det är när det blir som det blir. Inte mycket mer att göra än att gilla läget.

Idag är det konfirmation för bästa Albin i fina Hyby Kyrka och jag som är gudmor kan inte vara med. Men jag hoppas han får en fin dag ändå. Inte så fin som om jag kommit men ändå. Haha nej, jag bara skojar. Han kommer ha en kanon dag med massor av presenter. Det är ju därför de flesta unga idag konfirmerar sig, för presenternas skull. Det är min uppfattning på det hela. Jag ska kanske inte säga något, jag är inte konfirmerad. Men då kan jag ju faktiskt säga något, för då har jag i varje fall inte konfirmerat mig på grund av presenterna. Nej, jag ville inte konfirmera mig när det begav sig. Jag hade inget intresse i att gå och läsa den tiden man var tvungen. Och mina älskade föräldrar var så förstående så de tvingade inte mig heller, vilket jag är glad för.

Jag bloggar lite senare än vad jag brukar och det är för att jag tänkte att jag skulle umgås med Jörgen innan han körde. På bilden ser du hur snygg han är idag. Min man.

Fridens liljor  /Lene