Campingliv & natur

What a feeling!

Godmorgon sköna söndag. Känslan när jag vaknar och märker att jag faktiskt känner mig lite piggare idag. Tjoohoo what a feeling! Halsen känns fortfarande skit och hostan är kvar. Kroppen värker överallt men jag känner mig piggare. Dock förblir situationen som så att jag tar det lugnt. Jag vill bli helt fri från skiten.

Jag sitter denna söndag morgon och avnjuter mitt morgonkaffe med min älskling. Solen skiner och det är en fantastisk morgon. Okej det blåser lite grann men so what?! Vad gör väl det? Inte ett dugg. Jag njuter ändå.

Vi har lite “småpill” här hemma vilket bland annat innebär frosta av kylen och Jörgen ska klippa gräset. Plocka iordning lite men det är så snabbt gjort så det räknas knappt. Kylen står på avfrostning och är snart klar.

Inatt har det nog varit lite svalare än det brukar. Varje gång jag vaknade med armen ovanför täcket så var armen jättekall och jag var tvungen att lägga den under täcket i värmen. Med det sagt förstår du säkert att vi inte satt igång värmen än. Nej, det har vi inte för det känns inte som det behövs riktigt än. Vi är inte sådana personer som måste ha rejäl värme hela tiden. Ta på dig en tröja om du känner dig lite kussen (frusen).

Lev väl  /Lene