Campingliv & natur, Tankar

Det är härligt att kunna säga!

Vilken morgon! Vilken dag! Solen skiner och det är super skönt väder ute. Helt vindstilla och det känns varmt. Fantastiskt.

Synd bara att jag sovit så oerhört dåligt inatt. Jag har haft en natt med hög smärta och jag har somnat, vaknat, somnat, vaknat och så har det hållit på hela natten igenom. Tänk dig hur trött jag är. Men, men det är som det är när det blir som det blir. Det rättar säkert till sig snart.

Härligt att säga är att jag känner mig lite piggare och piggare för varje dag som går, vilket är helt underbart. Även om jag är trött som få så känner jag att jag blir piggare. Konstigt att säga kanske, men så är det faktiskt. Och det är en underbar känsla kan jag berätta. Det betyder ju att förkylning, hosta med mera håller på att dra sig tillbaka.

Jag sitter som jag gör varje morgon och avnjuter mitt morgonkaffe och ska strax iväg på ett ärende. Annars har jag nog inte något speciellt inbokat idag. Ellinore och tjejerna kommer kanske hit när Ellinore och Leah hämtat Hailey på förskolan. Jag ska hjälpa henne att laga ett par byxor som gått sönder i grenen. Vi får se om de går att laga. Spännande!

All kärlek  /Lene