Campingliv & natur, Mat & recept

Annat än man tänkt sig!

Onsdag och lillördag… så, vad händer en sådan här dag?

Egentligen skulle Maria och jag haft en fotosession ikväll men vi har skjutit upp den då Maria blivit genomförkyld den stackaren. Så vi tar det när alla är friska och krya. Ibland blir det annat än man tänkt sig. Annars har jag inte haft något speciellt inbokat denna lillördag. Jag tolkar det som att jag tar en lugn dag eftersom jag vaknade med huvudvärk. Ett tappert försök att få ner huvudvärken till “normal” nivå.

Ingen sol som skiner än så länge men jag hoppas den tittar fram under dagen. Vi får be till solgudarna och hoppas att de lyssnar.

På tal om gudar.

Jag har börjat titta på en serie som är lite av en långkörare, där är fem säsonger med 10 avsnitt i varje säsong. Phu det blir en del. Serien heter “Vikings”. Du vet säkert vilken det är. Jag har velat se den ett tag men Jörgen har inte varit så intresserad. Så jag började kolla på den själv när han jobbar kväll och jag gillar den. Ja, den är rå men vikingarna var ju riktiga rågubbar (och tanter). De skylde inga medel och slog med yxan vitt och brett. Det är precis vad de gör även i serien. Svingar vitt och brett. Det är absolut inget för barn, men om man kan se lite (lite??!!!) blod här och där så är det en bra serie. Jag har nu kommit in på säsong tre.

Pasta med baconsås blev middagen igår. Det var verkligen “vi tager vad vi haver”. Lite blandning i såsen av vad vi hade för slattar hemma och sedan pasta vi fick av Ellinore och Daniel som de inte åt upp. Allt blandas i en skål och helt plötsligt fick vi en god pasta rätt.

Namaste  /Lene