Campingliv & natur, Tankar

Den bästa tiden på dagen!

Godmorgon denna soliga torsdag. Idag ska det bli upp mot 25 grader och det gillar jag väldigt mycket.

Hade jag bara blivit av med huvudvärken som nu hållit i sig ett dygn. Men jag kämpar på och vet att jag får ner den till “normal” nivå så småningom. Fram tills det händer tar jag det lugnt och framför allt stressar inte.  Jag ska följa med Ellinore och handla om en stund men annars har jag inga direkta måsten idag.

Säng yogan är avklarad och jag sitter i detta nu och avnjuter mitt morgonkaffe. Och jag menar det när jag säger avnjuter. Detta är nog den bästa tiden på dagen när jag sitter med mitt morgonkaffe, lyssnar på morgonen och fåglarna som pratar med varandra, hör på avstånd trafiken som kör vid brofästet. En härlig start på dagen och jag får som jag vill… vakna sakta. Det är guld värt.

Kan jag har jag tänkt sitta ute en del idag men det får huvudvärken styra. Jag har provat sitta ute med huvudvärk och det är inte så roligt. Risken finns att det ökar och ökar tills det bultar i huvudet och det vill jag inte. Men testa kan man göra, det skadar inte.

Må gott  /Lene