Campingliv & natur, Tankar

Men det gör väl inget?!

Efter en god natts sömn vaknar jag än en gång med huvudvärk. Nåja, den har inte försvunnit än utan håller sig kvar även om jag bett om att den ska försvinna. Men det lägger sig så småningom. Ett skov som håller i sig tyvärr. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av det. Jag skrev inget igår för jag orkade helt enkelt inte. Så blir det ibland.

Denna dag kommer jag ta det lugnt för nu ska jag minsann bli av med denna förbenade huvudvärk. Kaffet är upphällt och jag sitter just nu och njuter av morgonen. För njuta av saker och ting kan jag göra ändå. Det går lite i slowmotion bara. Men det gör väl inget tycker jag. Det är trots allt lördag så visst ska vi njuta av dagen.

Vi tänkte först vi skulle grilla med grannen här på campingen men jag bokade av det för det fixar jag inte. Det får bli en annan gång. Jörgen får stå själv och grilla ikväll. Här hemma blir det grillad kycklingfilé med ris, aioli och sallad. Nomnom. Som Kirsti säger: “It’s a halleluja moment”

Jag tror nog att det blir en stunds meditation för min del under dagen. Vad händer hos dig?

Namaste  /Lene