Campingliv & natur, Mat & recept

Strålarna tar sig igenom!

Godmorgon fina måndag och en helt ny, orörd vecka. Så spännande.

Bilden du ser ovan är från igår när solen sken på oss på eftermiddagen. Visst ser det underbart ut när strålarna tar sig igenom öppningen?

Som jag skrev igår så har jag roddat om bland planeringen för denna veckan. Det är tvunget ibland och nu var det så. Så för mig blir det en relativt lugn dag. Jag har fixat med lite mail redan. Jag har druckit min första kopp kaffe och ska nu hälla upp den andra koppen för dagen. Därefter ska jag faktiskt gå en runda. Jörgen har ont i halsen och han känner att en förkylning är på gång, så han är hemma idag. Vi får se hur det artar sig. Om det leder till något mer eller om det går tillbaka.

Middagen igår blev vad vi egentligen skulle ätit i lördags. Grillad kycklingfilé med tillbehör. Ojojoj så gott det blev. Vi gjorde en glaze och penslade över filéerna. Glazen bestod av olivolja, agavesirap, vitlökspulver, svartpeppar, flingsalt, balsamicokräm, lite ketchup (vi hade ingen tomatpuré hemma) och färsk timjan. Det blev så gott. Dock var vi inte så hungriga, så vi åt inte så mycket. Därför blev det mat över och vi kommer ha det även idag.

Namaste  /Lene