Campingliv & natur, Tankar

Vad tror du?!

En morgon då jag mer än gärna hade velat sova hela förmiddagen. Ja jisses vad trött jag är. Men det är så livet är ibland. Vissa dagar är bättre än andra.

Jag kan inte påstå att solen skiner. Det är mulet men det blåser ingenting. Eventuellt att det blir en skön promenad idag också, den som lever får se.

Ljus är tända på bordet, Tv4 Nyhetsmorgon på tv och kaffet är i koppen. Jag väljer att vakna sakta och idag behöver jag verkligen göra just så. Kroppen och knoppen är inte helt med mig just nu. No stress är vad som behövs.

Norge gick till val igår och har fått ett maktskifte. Om ett år är det vår tur att gå till val. Vad tror du? Blir det maktskifte? Som det känns just nu kommer det nog att bli så, men det kan hända massvis under ett år, så jag vågar inte sia om det i detta nu. Vi får helt enkelt vänta och se.

Jag skrev inget måndagsråd igår därför tänker jag göra det nu. Varsågod…

Skriv små lappar av tacksamhet

Påminn dig varje dag den här veckan över vad du har att vara tacksam över.
Ofta är de små saker som gör oss tacksamma och glada.
Vad har jag att vara tacksam över idag? Skriv ner minst tre saker varje dag på en lapp
som du stoppar i ett kuvert eller en liten låda.
När en vecka gått tar du fram lapparna och tar in och reflekterar över det du har att vara tacksam för.

Fridens liljor  /Lene