Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Favorit i repris!

Blommor jag fått av mitt älskade barnbarn Hailey

Men guuud vilken morgon vi vaknar upp till. Det är ju fantastiskt. Solen skiner och det blåser ingenting. Men för de som vet ska det tydligen bli mer osäkert i eftermiddag. Då får vi passa på att verkligen njuta av solen och det underbara vädret medan det är här. Eller vad säger du?!

Idag ska jag handla lite. Vi har ett barnbarn som fyller år imorgon och det ska ju firas, så här behövs handlas något. Vad säger jag inte.

Men jag börjar morgonen med mitt goda morgonkaffe och njuter av denna fina morgon. Detta fantastiska väder som jag bara älskar. Det blir en bra dag det här.

Frittata

Igår åt vi favorit i repris. Frittata med goda tillbehör. Det blev en frittata på “vad vi har hemma”. Lite brie ost, lite mögelost som låg och “skräpade” i kylskåpet. Vi hade en burk med svamp, körsbärstomater, skivade gröna oliver, potatis och gul lök. Så smarrigt så du anar inte. Detta är något jag skulle kunna äta en gång i veckan för du kan variera det i oändlighet. Som vi hade igår till exempel, restmiddag. Du kastar i vad du har hemma. Eller så tittar du på recept på nätet och går efter det. Vi gjorde så när vi hade det förra gången.

Ha det  /Lene

Lämna ett svar

Till startsidan