Familjen, Mat & recept

Jodå…någon fyller visst år!

Godmorgon underbara värld.

Även om solen inte skiner på oss så är jag glad i själ och sinne. Jag har sovit som en kratta inatt men jag känner mig ändå helt ok tycker jag. Det kanske slår bakut senare i eftermiddag… nääää inte då.

Nåväl dagen har börjat sedan några timmar tillbaka och jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe. En stilla och lugn morgon och fåglarna kvittrar utanför. Jag kan inte påstå att solen är framme, då ljuger jag. Men det är ändå underbart ute. Det har regnat som om himlen öppnat sig hela natten (därav jag sovit som en kratta) men ändock är det bra temperatur kände jag när jag för en stund sedan gick iväg för att duscha. Så jag är glad och nöjd för en härlig början på dagen.

En nybliven 5-åring

Det är inte vilken dag som helst för idag är det en liten tjejs 5-års dag. HURRA HURRA HUUUURRRA!! Mormor och morfar gratulerar sitt tredje barnbarn på födelsedagen och vi hoppas du får en härlig dag.

Igår hade jag en mysig lunch med min yngsta dotter.

Hon har ätit sushi en gång tidigare men tyckte inte det var så gott. Nej, det tror jag det när man stoppar in en hel stor bit av ris och lax och inte tar någon soja. Frågar du mig delar man biten och doppar den i soja. DET är smaskens. Jag älskar sushi och dessa små maki bitarna (de närmast sojan på bilden) är så goda. Denna gången, när hon åt det “rätt” (enligt mig då) så tyckte hon det var gott. Däremot smakade hon inte av bitarna med avokado på. En mysig lunch med god mat.

Namaste  /Lene