Campingliv & natur, Tankar

Det är fantastiskt!

Det är freeeedaaag! jajamensan visst är det fredag och helgen står för dörren.

Igår hände något fantastiskt för min del, men jag ska inte berätta mer än eftersom allt inte är klappat och klart riktigt än. Men för mig är det fantastiskt. Jag är så lycklig.

Vi hade planer för helgen men var tyvärr tvungna att boka av det, då smärtan i min kropp är på tok för hög för det som var tänkt. Så blir det ibland.

Jörgen jobbar men i eftermiddag när han kommer hem ska vi köra och handla mat och sedan ska han iväg och få massage. Det längtar han efter kan jag tala om. Och han behöver det. Jag fick höra att sjukgymnaster via Vårdcentralen inte har massage mer utan det går genom friskvården numera, så det var bara att ringa till en privat. Det är inte billigt kan jag informera om. Det är samma massör som kom till hans jobb innan pandemin och han kostar 680kr/h på praktiken. Man får höra med sin arbetsgivare om det går att få tillbaka en del av det via friskvården. Det är skillnad på att betala 200kr som det kostar vid ett besök på VC och betala 680kr, men vad gör man inte för att må bra?!

Trevlig helg  /Lene