Campingliv & natur

Andra kan så varför inte vi?!

När ett hjärta dyker upp

En riktigt god morgon önskar jag alla fina människor. Det känns som en härlig lördag tornar upp sig. Jag är lyckligt lottad. Älska livet.

Det är lördag morgon och vad händer idag då? Hmm det händer faktiskt inte så värst mycket denna dag. Vi ska köra iväg på några ärenden. Vi ska bland annat iväg till Rusta och titta på nya tallrikar till husvagnen. De vi köpte sist är vi inte alls nöjda med och använder väldigt sällan så det får bli några andra.

Däremot är det inte dags än. Vi börjar dagen med en god kopp kaffe precis som vi brukar göra. Det är livet det. Vi sitter och pratar lite om ditt och datt och sippar på vårt kaffe.

När vi är klara med kaffet ska vi göra oss iordning och köra iväg lite stolar och annat till vårt förråd. Vi ska börjar förbereda inför vintern. För JA vi ska stå på campingen över vintersäsongen. Vi är så taggade på att testa en vinterperiod i husvagnen. Hur trivs vi med det? Funkar det? (Andra klarar det så varför ska inte vi klara det?!) vi har bestämt oss och kommer stå på Sibbarps Camping över vintern. Det ska bli så kul och spännande. Ja, jo jag vet, vi är inte kloka. Men visst är det spännande?!

Fridens liljor  /Lene