Campingliv & natur, Inspiration

Viktigt, viktigt!

Godmorgon!

Jag börjar denna eminenta söndag med att visa en vacker bild från Västra Hamnen i Malmö. Känslan för mig idag är att det blir en lugn dag för min del. Kanske att jag går ut en runda eller så under dagen men det får jag se. En riktig “latedag” för min del. Det blev mer hit och dit igår än vi först tänkt, därför blir denna dagen en vilodag istället.

Imorgon har jag ett viktigt möte så jag laddar och taggar för det mötet. Viktigt, viktigt…

Men än så länge är det söndag och jag ska verkligen njuta av denna fantastiska dag. Även om det ändå är en sorgens dag för vår del på grund av att idag är det 11 år sedan Knut, Jörgens pappa gick bort. Många tankar och kärlek går till dig idag Knut.

Jag vill även visa vart vårt ena ärende igår gick. Till Rusta där vi köpte nya tallrikar till husvagnen. Jag har länge velat ha tallrikar som har en sorts rak kant som går uppåt. Många tallrikar har inte det, men nu har det blivit lite “inne” att ha det och jag tycker det är så fint. Igår fick jag dem. Så lycklig. Visst är de fina?! De enda vi inte köpte (för det fanns inte tillräckligt och i den färg vi skulle ha) är djupa tallrikar. De skålarna som står överst är ganska små för att till exempel äta soppa ur. Men vi får se om vi är nöjda med dessa eller ska skaffa de andra också.

Ha det gott  /Lene