Campingliv & natur, Mat & recept

En stor sak har hänt!

Kaffet är på g!

Livet är underbart! Jag älskar det. Många är de som säger att livet går upp och ner och visst är det så, det kan jag inte mer än hålla med om. Men vi väljer att fokusera på det som går upp. Det som går ner finns bara där i minnet. Vad bubblar jag om nu tänker du säkert. Det kommer du snart bli varse.

En stor sak har hänt i mitt liv just nu och jag är så glad. Igår var jag på mitt nya jobb, en redovisningsbyrå och skrev på papper. Jag börjar på “allvar” på måndag och det ska bli så himla roligt och spännande. Det är en halvtidstjänst och jag jobbar allt mellan 10-20 timmar/vecka. WWWOOOOHOOOO säger jag bara. Livet är bra.

Jag sitter och avnjuter mitt kaffe och tänker på min nya vardag. Det är så spännande och jag kan inte sluta tänka på det. Och jag ler varje gång det dyker upp i huvudet.

Häromdagen hade vi pasta med köttfärssås som Jörgen gjort. Mums vad god den var. Det var “lite av varje” i den. Vi hade en liten färs i frysen så vi tog fram den och hade även i majs, burk svamp, svarta bönor, krossade tomater och körsbärstomater, tomatpuré och annat smått och gott. Det var supergott och väldigt matigt.

Lev väl  /Lene